Welkom bij SAVE Insurance!

Graag stellen wij u ons bedrijf voor dat al reeds 25 jaar actief is op de verzekeringsmarkt. SAVE Insurance – voorheen Euro Insurance – is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met familietradities en meer dan 6.000 tevreden klanten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen en het kantoor gespecialiseerd in Diplomatieke Missies, NATO Delegaties alsook Europese Instellingen, is gelegen te Brussel.

Samen met de grootste verzekeringsmaatschappijen zoeken wij naar de meest gunstige oplossingen voor u. Door onze sterke positie op de verzekeringsmarkt bieden wij een grote waaier mogelijkheden aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Ons familiebedrijf gelooft erin om onze klanten tevreden te houden door een service van hoge kwaliteit aan competitieve prijzen volgens uw behoeften. Wij staan voor maatwerk en een persoonlijke aanpak. Dankzij onze meertaligheid en makkelijke bereikbaarheid, zijn we steeds tot uw dienst.

Het 24/7 contactcenter, biedt onmiddellijke bijstand wanneer in nood.

 

Graag herbekijken wij gratis uw verzekeringspakket en optimaliseren waar nodig.

Neem gerust een kijkje verder op onze website en maak kennis met ons gamma verzekeringsproducten of bel/mail ons op onderstaande contactgegevens.

SAVE Team

CONTACT