“Vivium en het advies van de professionele makelaar”

“Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

De troeven van Vivium

 • Samen met onze makelaars beschikken we over een ruime expertise in schade-, levens- en groepsverzekeringen. In een aantal marktsegmenten behoren we tot de top 3 in België.
 • We zoeken voortdurend naar innovatieve verzekeringsoplossingen voor particulieren (met oog voor nieuwe samenlevingsvormen), zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen (vooral groepsverzekeringen).
 • We maken deel uit van een solide en solvabele Belgische verzekeringsonderneming: de P&V Groep.
 • De P&V Groep:
  –  is een coöperatieve verzekeringsonderneming die werd opgericht in 1907;
  –  heeft haar beslissingscentra in België (Antwerpen en Brussel);
  –  investeert haar winst opnieuw in de organisatie om de stabiliteit van haar verzekeringsmaatschappijen te
  garanderen en om de klanten de beste producten en service te bieden aan de juiste prijs;
  –  draagt actief bij aan verantwoordelijk burgerschap en een meer solidaire samenleving, zowel via
  haar verzekeringsactiviteiten als via de Stichting P&V.
 • De P&V Groep is lid van drie internationale associaties voor coöperatieve verzekeringsmaatschappijen: EuresaICMIF en AMICE. Binnen die samenwerkingsverbanden onderhouden we nauwe contacten en wisselen we best practices uit met buitenlandse coöperatieve en onderlinge verzekeraars, en zetten we ons in voor de verdere ontwikkeling van onze sector.

Zoek een verzekeringsmakelaar in uw buurt.”