De basis van een autoverzekering is de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid oftewel BA. Deze dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u als bestuurder van een motorvoertuig veroorzaakt aan derden. Alsook wordt deze meestal aangeboden met de waarborg rechtsbijstand.
Een mogelijke uitbreiding op deze waarborgen is een omniumverzekering. De eerste mogelijkheid, kleine omnium, dekt schade aan de wagen die niet veroorzaakt zijn door een ongeval. Brand, diefstal, natuurrampen, glasbraak en aanrijding met dieren vallen onder deze waarborg.
Een andere mogelijkheid is een grote omnium. De waarborgen van een kleine omnium worden uitgebreid met de dekking schade door vandalisme en voertuigschade door aanrijding . De schade aan uw wagen wordt vergoedt of de waarde van uw wagen wordt terugbetaald indien de wagen niet meer te herstellen is volgens de voorwaarden van uw verzekeringspolis. De materiële schade aan uw voertuig dat niet verhaalbaar is een op aansprakelijke derde, wordt vergoedt via deze waarborg. Bijkomende uitbreidingen zijn ook mogelijk: bestuurdersverzekering alsook bijstand en pechverhelping.
Contact form
De basis van een bedrijfsvoertuig is de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid. De BA dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u als bestuurder van een motorvoertuig veroorzaakt aan anderen: andere bestuurders, inzittenden, voetgangers,… . Alsook wordt deze meestal aangeboden met de waarborg rechtsbijstand.Een mogelijke uitbreiding op deze waarborg is een kleine omnium. Deze dekt schade aan de wagen die niet veroorzaakt zijn door een ongeval. Brand, diefstal, natuurrampen, glasbraak en aanrijding met dieren vallen onder onze waarborg.
Een andere mogelijke uitbreiding is een grote omnium. De waarborgen van een kleine omnium worden uitgebreid met de dekking schade door vandalisme en voertuigschade door aanrijding. De schade aan uw wagen wordt vergoedt of de waarde van uw wagen wordt terugbetaald indien de wagen niet meer te herstellen is volgens de voorwaarden van uw verzekeringspolis. De materiële schade aan uw voertuig dat niet verhaalbaar is een op aansprakelijke derde, wordt vergoedt via deze waarborg.
Bijkomende uitbreidingen zijn ook mogelijk: bestuurdersverzekering alsook bijstand.Ook is het mogelijk om de inhoud van uw bestelwagen te verzekeren. Verzeker uw koopwaar, toevertrouwd goed en materiaal tegen mogelijke schadegevallen om financiële verliezen tegen te gaan te wijten aan diefstal of ongeval.
Contact form
Vanaf een aantal bedrijfswagen, kan een vloottarief worden toegepast. Deze vlootstructuur kan worden toegepast op personenwagens, bestel- en/of vrachtwagens. Door het plaatsen van al uw voertuigen onder één polis, kiest u voor transparantie en duidelijkheid. Dit is mogelijk voor zowel gekochte, geleasede als gefinancierde wagens.
Contact form
Bezit u een voertuig dat een wettelijke verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering verreist? Aarzel niet om ons te contacteren en wij helpen u graag verder met een gepersonaliseerde offerte.
Contact form