De basis van een autoverzekering is de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid oftewel BA. Deze dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u als bestuurder van een motorvoertuig veroorzaakt aan derden. Alsook wordt deze meestal aangeboden met de waarborg rechtsbijstand.
Een mogelijke uitbreiding op deze waarborgen is een omniumverzekering. De eerste mogelijkheid, kleine omnium, dekt schade aan de wagen die niet veroorzaakt zijn door een ongeval. Brand, diefstal, natuurrampen, glasbraak en aanrijding met dieren vallen onder deze waarborg.
Een andere mogelijkheid is een grote omnium. De waarborgen van een kleine omnium worden uitgebreid met de dekking schade door vandalisme en voertuigschade door aanrijding . De schade aan uw wagen wordt vergoedt of de waarde van uw wagen wordt terugbetaald indien de wagen niet meer te herstellen is volgens de voorwaarden van uw verzekeringspolis. De materiële schade aan uw voertuig dat niet verhaalbaar is een op aansprakelijke derde, wordt vergoedt via deze waarborg. Bijkomende uitbreidingen zijn ook mogelijk: bestuurdersverzekering alsook bijstand en pechverhelping. Wij bieden diplomatieke kortingen alsook voordelige voorwaarden voor werknemers van Europese Instellingen, Ambassades/Consulaten, NAVO en SHAPE personeel.
Contacteer Ons
De basis van deze is ook de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid. Deze dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u als bestuurder van een motorvoertuig veroorzaakt aan derden. Alsook wordt deze meestal aangeboden met de waarborg rechtsbijstand.
Mogelijke uitbreidingen: eventuele omnium alsook bijstand
Contacteer Ons
De basis van een oldtimerverzekering is de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid oftewel BA. Deze dekt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u als bestuurder van een motorvoertuig veroorzaakt aan derden. Alsook wordt deze meestal aangeboden met de waarborg rechtsbijstand.
Graag bieden wij u gunstige tarieven aan in burgerlijke aansprakelijkheid alsook mogelijks omnium aan de hand van een schattingsverslag of expertise.
Contacteer Ons
Bezit u een voertuig dat een wettelijke verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering verreist? Aarzel niet om ons te contacteren en wij helpen u graag verder met een gepersonaliseerde offerte.
Contacteer Ons