Deze verzekering is een must voor zowel eigenaars als huurders. Dekt u in tegen de financiƫle consequenties van mogelijke schades veroorzaakt door brand, storm, hagel, water, glasbreuk, natuurrampen en vele anderen aan het gebouw. Meestal denkt de verhuurder aan het gebouw, maar U mag uw persoonlijke inhoud alsook uw huuraansprakelijkheid niet vergeten. (indien van toepassing) Wij voorzien in onze brandverzekeringen altijd de basisrechtsbijstand. Deze verdedigt uw belangen wanneer nodig.
Contacteer Ons
Kies voor een diefstalverzekering als aanvulling op uw brandverzekering. Verzeker uw persoonlijke bezittingen bij diefstal alsook poging tot diefstal. Deze beschermt u tegen een financieel verlies na een traumatische ervaring zoals woninginbraak. Ook bent u verzekerd in geval van diefstal buitenshuis met geweld.
Contacteer Ons
Verzeker uw kostbare bezittingen tegen mogelijke schadegevallen. Wij bieden efficiƫnt op maat-gemaakte oplossingen volgens uw specifieke wensen. Alsook is mits een bij premie een alle risico dekking mogelijk.
Contacteer Ons